Så er julefrokosten på plads

Her i efteråret er det ved at være tid til at kigge fremad til julefrokosterne. Det er slet ikke for tidligt at kigge sig omkring efter en god leverandør af julemad. Det er vigtigt at finde den rigtige leverandør, da dette kan betyde alt for om det bliver en vellykket julefrokost.

En af de leverandører vi anbefaler til det jyske er www.fest-diner.dk – de har stor kapacitet og leverer over hele midtjylland. Her i vores virksomhed har vi altid brugt dem, vi bor lige uden for Silkeborg og har altid kun haft gode oplevelser med dem. Faktisk så har en af vores medarbejdere fået fat i deres opskrift på ris a’la mande og den er så blevet fast i deres jul.

For os har det altid været vigtigt at vi har en leverandør som kan lave tingene professionelt, men også lave det hele så det virker som om det er hjemmelavet, vi sætter stor pris på at få noget traditionelt mad til vores julefrokoster, det er bare en af de ting man IKKE rører ved.

Har man fundet sig en leverandør som viser sig at være lidt ustabil eller ikke professionel nok, er det bare med at komme videre med en ny leverandør. Det er vigtigt for at man får holdt en firmajulefrokost som medarbejderne husker  – og een ting er sikkert, hvis maden ikke har været i orden, så er det en af de ting man husker. Så det kan ikke anbefales nok, at man finder sig en leverandør som er stabil, laver god mad og som kan levere en professionel service.

Tagged , , . Bookmark the permalink.