Mere end nogensinde før har senior dating for alvor vundet ind hos danskerne

Trist som det måske lyder, så rammer skilsmisser op mod 50% af alle danske ægteskaber. En af de højeste skilsmisse rater på verdensplan. Det betyder også, at der findes singler i alle aldre rundt om i landet. Hvis man er single i 20’erne, er løsningen for de fleste at gå ud og møde en ny partner i byen.

Situationen er straks en anden, når man kommer lidt op i alderen. Man har travlt med karrieren og måske også børn og har derfor måske hverken tiden eller lysten til at gå på bar eller diskotek. Dette gør sig i særdeleshed gældende for den ældre del af befolkningen. Derfor har senior dating for alvor vundet ind hos danskerne.

Dating er en måde at finde selskab i løbet af sin alderdom og på den måde måske føle sig mindre alene efter en skilsmisse eller måske tabet af en ægtefælle. Rigtig mange ældre rammes af ensomhed ved tabet af en partner, og på et tidspunkt opstår et naturligt behov for at udfylde det tomrum. Her kan online dating være vejen frem.

Derfor har senior dating for alvor vundet ind hos danskerne

Online dating er ikke kun for yngre mennesker med en smartphone. Rigtig mange ældre er også begyndt at få øjnene op for online dating. Mange dating sider i dag er bygget simpelt og brugervenligt op, så også de mindre computer kyndige kan være med og få glæde af det.

For seniorer dating på nettet en oplagt måde at møde kærligheden igen eller måske blot udvide vennekredsen. Som pensionist uden faste gøremål kan nogle have en tendens til at isolere sig og ikke komme så meget ud. Via senior dating får man mulighed for at få kontakt til ligesindede og jævnaldrende på en lettilgængelig og hurtig måde.

 

Bookmark the permalink.