London

Vores forholdsvis nye sekretær, Marianne, så i et splitsekund lidt forvirret ud, da jeg tidligere i dag bad hende om at købe et par flybilletter til London til min kompagnon, Mikkel, og mig selv til afrejse på mandag og hjemrejse onsdag i næste uge. Men hun sagde bare ja, at det skulle hun nok – og tilføjede så, at hun gik ud fra, det skulle være fra Billund, som er den nærmeste lufthavn for os.

Det bekræftede jeg og tænkte ikke mere over det, før Marianne sent på eftermiddag kom ind til mig med to flybilletter, som hun havde printet ud. De var helt i orden med nogle afgangstider, der passede fint til Mikkels og mit ærinde i London, hvor vi skal tilse et vandbehandlingsanlæg, som vi har projekteret.

Jeg glædede mig over, at Marianne som ny i jobbet åbenbart ikke var uvant med at købe flybilletter, for vi rejser en hel del i vores ingeniørfirma. Vi har for eksempel et igangværende, større projekt i Tyskland, så der går ikke mange dage imellem, at vi skal have købt flybilletter til Berlin, når vi har ærinde nede ved projektet.

Det er lidt mere bøvlet, når vi skal længere væk, for hvis der er tale om en oversøisk destination, undgår vi ikke en mellemlanding eller to. Sådan var det også i sidste måned, da Mikkel og jeg var til forhandling om et nyt, stort projekt. Flybilletter til USA er ret dyre, men Mariannes forgænger havde fundet et par overraskende billige billetter til os, men så måtte vi også mellemlande tre gange.

Heldigvis er  at findedet de bedste tilbud på flybilletter via rejsepriser.dk

Bookmark the permalink.