Bilen dumpede til syn, der skal lånes penge!

Så skete det, som bare ikke måtte ske, min bil dumpede til syn… Værkstedet har lige haft ringet og værkføreren vurderer, at det vil koste ca. 22.000 kr. at få repareret bilen. Problemet er bare, at jeg ikke har så mange penge, og jeg kan simpelthen ikke undvære en bil.

Nu står jeg så i et lille dilemma, skal jeg gå ned i banken og snakke med min bankrådgiver Steen om et nyt billån, eller skal jeg gå på nettet og ansøge om et kviklån? At gå til min bankrådgiver er ret pinligt, for han ved udmærket godt, at jeg har rejst og festet alle mine penge op. Jeg fandt dog denne side online:  som tilbyder billig bilfinansiering uden udbetaling, men jeg er bange for, at jeg ikke kan være anonym.

Hvis jeg derimod ansøger om et online hurtig lån, så er der ingen, der finder ud af noget, heller ikke mine forældre, som er gode venner med Steen. Jeg har fundet en side, som hedder Smart-lån.dk. Smart-lån.dk har et stort udvalg af låneudbydere, som tilbyder online forbrugslån, hvor jeg ikke skal stille sikkerhed.

Et af lånefirmaerne har de såkaldte SMS lån, minilån eller mobillån, som faktisk virker ret fristende, men beløbet man kan låne, er bare ikke så højt. Det er nu ellers super enkelt, man sender bare en SMS og få minutter senere, er man enten godkendt til dette SMS lån eller mobillån eller har fået afslag. Men som sagt så er lånebeløbet ikke så højt, det er vel derfor, at de også kalder det for et mikrolån. Læs mere om SMS lån nu og minilån her på Kviklaan-info.dk.

Så er der er et andet firma, som er lidt mere interessant for den situation, som jeg står i. Dette firma tilbyder online quicklån op til 25.000 kr., ligeledes uden at jeg behøver, at skulle stille sikkerhed. Et quicklån på 25.000 kr. fra DER er ret interessant, for det vil lige akkurat kunne dække min værksstedsregning.

Jeg tror faktisk, at jeg vil ansøge til dette quick lån, og der burde ikke være nogen problemer. De kræver blot, at man ikke er registreret i RKI Experian, samt at man er fyldt 20 år, så det er helt perfekt.

Det var alt fra mig, god dag.

Bookmark the permalink.