Banklån og netbank

Optag et banklån og gå i banken via internettet – når det passer dig, og hvorfra det passer dig. Med NetBank får du mulighed for at foretage mange af dine daglige bankforretninger via Internettet. Du kan dermed “gå i banken” og bruge af dit billige banklån online, uanset hvor du befinder dig – fx under ferie i udlandet, på en internetcafé, biblioteket eller andre steder.

Du kan blandt andet foretage betalinger, spørge på konti og depoter, udføre fondshandel samt sende elektronisk post til banken eller bruge af dine penge fra dit banklån med lav rente. Sikkerheden i NetBank er baseret på anerkendte og gennemtestede internationale principper, så du behøver ikke være betænkelig ved at bruge det.

Lån penge billigt: Nemme lån hurtigt 2018: Udbetaling & Penge NU! TRYGT.DK og Kviklån Info DK har samlet de bedste og billigste lån på markedet. Med et billigt lån online får du nemt og hurtigt tilknyttet netbank, så du straks kan gå i gang med at bruge af de lånte penge.

Billigt banklånVia Trygt.dk kan du låne op til 400.000, og ansøgningsprocessen samt kreditvurderingen tager ikke mere end 5 minutter. Hvad du vil bruge de lånte penge til, er der ingen, der blander sig i. Brug pengene på forbrug, en bil, en båd, nyt køkken og bad, en rejse til et eksotisk sted, eller hvad du nu lige har lyst til.

De eneste krav fra netbankerne er:

  • Ingen RKI
  • 18 år
  • Fast indtægt
  • Dansk bopælsadresse

Hvad kan NetBank?

NetBank har de samme funktioner, som kendes fra vort nuværende homebanking, og udover at trække penge fra dit banklån er der suppleret med en række andre nyttige funktioner:

·Se saldi og bevægelser på alle dine konti
·Få overblik over fremtidige posteringer
·Se dine værdipapirbeholdninger i depoter
·Handle med værdipapirer
·Gennemføre betalinger – både indbetalingskort og overførsler
·Oprette faste overførsler/betalinger
·Oprette og afvise dine BetalingsService betalinger

NetBanks åbningstider

NetBank er åben alle ugens dage fra kl. 06.00 til 01.00. Tidsfrister for betalinger og værdipapirhandel
Betalinger skal bekræftes inden kl. 17.30 (hverdage) for at blive ekspederet samme dag. Betalinger, der bekræftes på lørdage, søn- og helligdage ekspederes den førstkommende hverdag/bankdag.

Handel med værdipapirer – “strakshandel” – kan foretages på hverdage i tidsrummet kl. 9.00 til 17.00. Anvendes “almindelig handel”, skal ordre herom være bekræftet inden kl. 14.00 på alle hverdage.

Det er muligt via Netbank at foretage en EU-betaling til et EU-land under følgende vilkår:
Modtagers konto skal være hos et pengeinstitut i EU
Betalingen skal være i EURO og må ikke overstige 50.000 EURO
Modtagers kontonummer skal være i form af IBAN-nummer
Modtagers pengeinstitut skal anføres i form af BIC (BIC=SWIFT-adresse)
Afsender og modtager betaler hver sin del af omkostningerne
Alle disse 5 punkter skal være korrekt opfyldt, for at betalingen kan gennemføres som en EU-betaling.
IBAN sammen med BIC sikrer en automatisk, korrekt og hurtig behandling af pengeoverførsler over landegrænserne.

IBAN (International Bank Account Number)

IBAN er ikke et nyt kontonummer, men et internationalt anerkendt og genkendeligt format for kontonumre i dit pengeinstitut til brug ved betalinger over landegrænser henholdsvis til og fra udlandet. Til alle konti eksisterer et IBAN, men det benyttes kun ved betalinger til og fra udlandet.

Et IBAN består af højst 34 karakterer. Længden af IBAN er forskellig fra land til land, men strukturen er ens og er opbygget på følgende måde:

2 bogstaver for det land, hvor kontoførende bank hører hjemme
2 tal, som er en kontrolnøgle, der beregnes automatisk og sikrer, at IBAN-nummeret er korrekt
Højst 30 tal eller bogstaver, som i Danmark udgøres af det 4-cifrede reg.nr. samt det egentlige kontonummer på op til 10 karakterer.

Et dansk IBAN er på 18 tal/bogstaver og kan eksempelvis se således ud: DK98 9999 1234 5678 90. (Nummeret skal dog indtastes uden mellemrum i PC-bank/netbank.)

BIC (Bank Identifier Code)

BIC (Bank Identifier Code) er pengeinstituttets internationale identifikationskode, som anvendes til at identificere pengeinstitutter internationalt. BIC-koden, kaldes også SWIFT-adressen og består af en række bogstaver eller en blanding af bogstaver og tal, som identificerer banken og det land, den ligger i. BIC-koden medvirker til, at betalinger lettere kan styres på plads på beløbsmodtagerens konto og undgår forsinkelser.

Adressen er opbygget efter følgende model:

4 bogstaver for bankens navn
2 bogstaver for landet
2 bogstaver eller tal for hovedby og evt. 3 bogstaver eller tal for filialens placering.
BIC koden skal bestå af min. 8 karakterer og max 11.

Når du skal modtage penge fra udlandet finder du dit IBAN til højre på dit kontoudtog, det starter altid med DK i Danmark.

Den BIC (SWIFT-adresse) du skal anvende ved hjælp af IBAN og BIC er det på en ensartet måde muligt at identificere en bestemt bankkonto i et givet land og dermed muligt at formidle en grænseoverskridende betaling på den mest effektive måde

Netbank Erhverv er en internetbaseret løsning som er ideel til nystartede og mindre virksomheder, foreninger og lignende. Du kan bruge systemet til at ordne alle dine almindelige bankforretninger:

Overføre penge (også faste overførsler)
Betale regninger
Lave EU-betalinger

Derudover giver Netbank Erhverv dig en samlet oversigt over hele dit engagement med Trygt.dk, og du har mulighed for at se posteringer frem i tiden, administrere dine BetalingsService træk og aftaler.

Netbank Erhverv kan således løse alle almindelige opgaver omkring betalinger m.m. Har virksomheden behov for overførsel af lønninger, udenlandske betalinger, samt integration til virksomhedens finansprogram, tilbyder vi stadig PC Service – Erhverv.

Læs meget mere om netbank og optag dit banklån eller hurtig lån via Trygt.dk, hvor du kan låne penge hurtigt og billigt online på få minutter. Og det bedste af det hele er, at du kan låne penge uden sikkerhed, så du slipper for at stille pant i din faste ejendom eller bil, læs meget her.

Bookmark the permalink.